Om oss

Superskutt

Superskutt är specialinriktat på träning och hälsa för både barn i åldrarna 4-6 år samt deras föräldrar. Konceptet har dock sitt största fokus på barnens utveckling och kroppsliga förmåga. Superskutt grundades 2014 av företaget PT Dan och har som mål att 2015 erbjuda fulla klasser året om i Malmö.


Konceptet grundades pga vi idag tycker det finns vissa luckor i utbudet av aktiviteter för barn i åldrarna 4-6 år. Vår ambition är därför att skapa en nytänkande och attraktiv träningsform där både barn och föräldrar får ett inspirerande och glädjefullt träningspass återkommande varje vecka. Samtidigt som föräldrar och barn får äkta kvalitetstid tillsammans hjälper Superskutt till att öka barnens kroppskontroll, koordination och självkänsla.


Superskutt är en del av företaget PT Dan (gruppträning och personlig träning i Malmö) som även involverar konceptet Mama Edition (mamma och graviditetsträning).

Dan Bergqvist

Jag har arbetat med personlig träning och gruppträning professionellt i över 5 års tid och har sedan innan ledarutbildning för barn och oräkneliga timmars arbete som ledare för golfjuniorer bakom mig. Att nu få chansen att jobba med Superskutt som vänder sig till en helt ny marknad av både barn och föräldrar samtidigt är otroligt spännande och inspirerande.


Jag kommer från början ifrån Värmland men har bosatt mig i Köpenhamn/Malmö sedan 2010. Min uppväxt innehöll mestadels någon form av idrott och jag har framförallt utövat en rad bollsporter genom åren. Innan jag flyttade ned till södern hann jag med att ha spelat hockey i juniorelitserien, bandy i Allsvenskan för seniorer och golf på elitnivå i Sverige. När jag flyttade ned till Malmö tog det tyvärr slut och jag har gjort ett uppehåll tills förra året då jag gjorde comeback i division 2 med IFK Malmö Bandy - Sveriges sydligaste bandylag (bandy på is). I och med min uppväxt har jag därför kunnat få en stor kunskap inom träning, ledarskap och utveckling och därav passar mitt val av yrke mig som handen i handsken.

Sara Johansson

År 2019 blev året jag vågade och bestämde mig för att jag ville jobba med träning och hälsa på heltid och började studera till personlig tränare vid The Academy i Stockholm. På vägen längs min yrkesbana har jag bland annat jobbat som hud- och SPA-terapeut, ekonom, administratör och hotellreceptionist och år 2005 började jag att arbeta som gruppträningsinstruktör. Som instruktör, och numera även personlig tränare, älskar jag mötet med människan och möjligheten att motivera och inspirera andra till att må bättre, både på insidan och utsidan.

Copyright © All Rights Reserved PT Dan Health Group AB 2015 | Malmö